infakt__frame.jpgU prostorijama Demokratske stranke danas je održana konferencija za novinare na kojoj je o privrednim dešavanjima u našem gradu govorio Rade Milutinović, predsednik resornog odbora za industriju. DS će u narednom periodu definisati strategiju kojom će identifikovati sve probleme u ovom gradu s tim da se predlože i načini rešavanja tih problema rekao je Milutinović i dodao da će ova strategija ujedno predstavljati i predizborni program koga će se ova stranka pridržavati kada ponovo bude učestvovala u lokalnoj vlasti. Milutinović je ovom prilikom naveo i nekoliko primera vezanih za privredna dešavanja u našem gradu.
– Ovom prilikom podećam na sva ona predizborna obećanja koje je dao predsednik opštine a koja se tiču Uzora tj. sadašnje Minse a svi znamo kako se to rezultiralo. Sledeća ličnost je menadžer opštine i njegova obećenja vezana za Stefil. I u ovom slučaju znamo šta se desilo sa ovim preduzećem. Sledeća stvar je vezana za Srbijanku i kapitalnog ministra. Znamo svi koja su bila njegova obećanja a šta je ostalo od tih obećanja.
Ovi primeri pokazuju koliko se neozbiljno, nekompetentno i neodgovorno prilazi svim problemima istakao je Milutinović.
DS smatra da je neophodno što pre završiti restruktuiranje i privatizaciju, rasteretiti navedena preduzeća od dugovanja i bar delimično rešiti ekonomski i tehnološki višak rekao je Milutinović. On je još istakao da loklna vlast mora više da se uključi u stvaranje kosenzusa svih učesnika koji učestvuju u procesu privatizacije.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…