infakt__frame.jpgTehnoland je prodajni objekat koji u svom asortimanu bele tehnike i kućnih aparata objedinjuje poznate i proverene marke i sve što je potrebno za opremanje stanova, lokala i poslovnih prostora, a otvoren je u poslovnom prostoru na Gradskom trgu.
Zadatak da se predstavi svetski poznata marka Grunding, koja je nekad bila veoma zastupljena na ovim prostorima i nije predstavljao neki problem. Nove digitalne tehnologije značajno unapređene poslednjih godina otvorile su velike mogućnosti i primenjene su ne samo na polju plazme i u LCD televizorima već i kroz saraund zvuk koji nudi doživljaj bioskopskog sistema. U prodajnom objektu zastupljeni su i proizvodi austrijske kompanije “Altus” sa tri godine garancije i vatrostalno posuđe italijanske firme “Paex”.
– Razlog otvaranja prodajnog objekta u Valjevu je i želja da valjevci pored drugih gradova dobiju svoj objekat u kome će moći da nađu sve ono sa čime mogu da opreme svoj stan ili poslovni prostor. Prednost u Tehnolandu je što se odobravaju veoma povoljni potrošački krediti i što je poslednja rata ista kao i prva. Novina je da se kupljena roba dostavlja potpuno besplatno u bilo koje mesto u Srbiji.
Potrošački krediti odobravaju se kako zaposlenima, tako i penzionerima, što je istaknuto i na današnjem otvaranju prodajnog objekta Tehnoland.
Prilikom današnjeg otvaranja, obdaništu Hajdi poklonjen je jedan televizor. Direktor Predškolske Ustanove “Milica Nožica” zahvalio se u ime mališana, rekavši da ništa nema lepše od dečje radosti.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…