infakt__frame.jpgU maloj sali SO Valjevo, danas je održan okrugli sto na temu “Mediji – pravci razvoja i privatizacija” u organizaciji Saveta za informisanje i Saveta za privatizaciju Regionalne privredne komore Valjevo. Na okruglom stolu govorili su predstavnici Ministarstva kulture Republike Srbije, Republičke radiodifuzne agencije, Agencije za privatizaciju, Privredne komore Srbije, Sindikata novinara Srbije.
Ovom prilikom, Slobodan Đorić član saveta za radiodifuziju je govorio o strategiji razvoja radio difuznog sistema i raspodeli frekvencija.
O procesu privatizacije za ova preduzeća, sa svim specifičnostima vezanima za delatnost kojom se medijske kuće bave, govorio je Dragan Bosiljkić rukovodilac projekta zaduženog za privatizaciju medija iz Agencije za privatizaciju.
Priliku za aktivno učešće u smislu iznošenja problema i davanja predloga rešenja imala su i lokalna preduzeća iz oblasti medija koja posluju na teritoriji koju pokriva RPK Valjevo, a to su Kolubarski i Mačvanski okrug.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…