infakt__frame.jpgDanas je održana deseta skupština pokreta za Valjevo liberali Srbije u sali Skupštine Opštine Valjevo, povodom usvajanja dnevnog reda .
Aktuelne teme bile su: Izbor radnih tela , usvajanje odluke o izmenama statuta pokreta za Valjevo, Izveštaj o radu liberala pokreta za Valjevo, izbor rukovodstva .
Jednoglasno su izabrani kandidati za predsednika liberala Srbije, dr. Božidar Boško Milić, za podpredsednike dr. Ilija Tripković i dr. Milovan Jovanović, za predsednika političkog saveta izabran je profesor i magistar Vojislav Andrić.
Usvajanje odluke o izmenama statuta pokreta za Valjevo jednoglasno je usvojeno.
Predsednik pokreta liberali Srbije Vojislav Jovanović ovom prilikom je izjavio da su liberali uvek išli ispred vremena, da su njihovi činovnici opravdali svoja očekivanja i mnogo toga uradili za dobrobit građana i da će nastaviti sa predlozima i inicijativama za bolji život građana.
Na današnjoj skupštini prisustvovali su: Predstavnici pokreta Srbije, predstavnici Liberarno demokratske partije, predstavnici Pokreta za Sremsku Mitrovicu i ostali članovi iz javnog i političkog života.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…