infakt__frame.jpgU nedelju 13. novembra odigran je prvi meč za prvaka Okružne šahovske lige Kolubarskog okruga između šahovskog kluba Stari grad Valjevo i Valjevskog šah kluba 2005. Posle velike borbe meč je završen pobedom Valjevskog šah kluba 2005 rezultatom 4:2. Revanš meč za prvaka Okružne šahovske lige KO će se održati u nedelju 20. novembra sa početkom u 11 časova u prostorijama SPO Valjevo.
Pobede za Valjevski šah klub 2005 su ostvarili Slobodan Novaković, Milivoje Nedeljković, Vladislav Živković i Zoran Kotarac. Pobede za šah klub Stari grad su ostvarili Goran Isailović i Dragan Vujić.
– Valjevski šah klub 2005 je novoosnovani klub i ovo mu je bio prvi meč u sistemu takmičenja za prvaka okružne šahovske lige. Mi smo očekivali i kompletniju pobedu, međutim dva igrača sticajem okolnosti nisu učestvovala ali da su oni učestvovali mislim da bi ostvarili ubedljiviju pobedu izjavio je Slobodan Novaković.
Revanš meč za prvaka Okružne šahovske lige KO će se održati u nedelju 20. novembra sa početkom u 11 časova u prostorijama SPO Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…