infakt__frame.jpgPovodom stanja u JKP Valjevo, i obraćanja čelnika Demokratske stranke javnosti se oglasio i dr Slobodan Gvozdenović, odbornik u SO. “Ne sekira se g.-gin Marković za toplanu, koja inače ide po planu već njega i njegovog bivšeg direktora brine lopovluk koji je sadašnji direktor otkrio. Lopovluk je posledica haosa koji je ostavio bivši direktor, da li svesno ili ne, videćemo i to će utvrditi istraga.
Gospodinu Markoviću smeta što se u JKP uvodi red, a razmere lopovluka koje isplivavaju su enormne. Imam puno poverenje u policiju i ostale državne organe koji rasvetljavaju ovu pljačku i nadam se da će vinovnici biti predati pravdi. Neobična je u svemu uloga gospodina Jovana Tomića koji pokušava da omete istragu vršeći pritisak na novog direktora. Ko je ovde s kim ortak saznaćemo brzo. Ja sam građanima obećao razotkrivanje svih sprega kriminala oko vlasti i to ću sigurno ispuniti. Obaveštavam javost i da su mom punomoćniku noćas polupana stakla na privatnoj imovini. Valjda neko misli da mene i mog punomoćnika zastraši, ali nema kompromisa sa kriminalcima”.
Na kraju svog obraćanja javnosti Gvozdenović je pozvao MUP da sprovede odlučnu akciju i nađe počinioce lupanja stakala na nekadašnjoj Beograd kafani, jer je to prema njegovoj oceni čin pritiska lokalne političke mafije na njega i njegove saradnike.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…