infakt__frame.jpgMinistarstvo zdravlja Republike Srbije će u saradnji sa Institutom za zaštitu zdravlja Srbije i svim okružnim Institutima i Zavodima za zaštitu zdravlja, obaviti ispitivanje zadovoljstva korisnika zdravstvenom zaštitom u Republici Srbiji. Tako će od 7. novembra ove godine u vremenu od 7 do 19 časova, u svim domovima zdravlja i Zavodu za zaštitu zdravlja radnika “Kušik”, odnosno od 7. do 11. novembra svim pacijentima prilikom otpusta iz valjevske bolnice biti ponuđeni upitnici koje će popunjavati i ubacivati u za te namene predviđene kutije. Upitnici su anonimni.
Mole se građani koji u navedenim terminima budu u zdravstvenim ustanovama, da odvoje par minuta svog vremena, da korektno i po svojoj savesti popune ponuđene upitnike i na taj način nam pomognu da bolje sagledamo sebe i na mestima, na koja nam ukažu da se popravimo.
Za teritoriju Kolubarskog okruga, Zavod za zaštitu zdravlja Valjevo će dobijene rezultate prezentovati javnosti – stoji u saopštenju Zavoda za zaštitu zdravlja.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…