infakt__frame.jpgAktuelna dešavanja u našem gradu kao i novi OO danas su bile teme kzn OO DSS. Na VII izbornoj Skupštini stranke koja je održana polovinom proteklog meseca za predsednika OO DSS izabran je Željko Gavrić , a za potpredsednika OO Dijana Tripković.
Na današnjoj konferenciji prisutnima se obratio i Milan Nikolić član OO stranke koji je rekao da DSS nema utisak da opštinska uprava funkcioniše bolje nego prethodna, od investicija koje su najavljene u predizbornoj kampanji nema nikakvih novina , standard građana nije na zavidnom nivou. Nikolić se ovom prilikom osvrnuo i na teme od državnog i nacionalnog interesa.
U nastavku konferencije Nikolić je prokomentarisao i pojavu plakata koji su izlepljeni pre desetak dana, a na kojima piše – Ko vas gleda pravo u oči i laže i još zna Srbija, sa očima predsednika Vlade Vojislava Koštunice.
Zaista ne vidimo svrhu ovakvih istupa i smatramo da ovaj postupak još više zbunjuje ljude koji će izgubiti poverenje u sve i svakoga, dodao je Nikolić. U nastavku konferencije prisutnima se obratio novoizabrani predsednik OO Željko Gavrić koji je govorio o novoizabranom OO stranke. Prema rečima Gavrića novoosnovani OO radiće u skladu sa programskom orijentacijom stranke za dobrobit građana i trudiće se da ne izneveri poverenje koje su građani dali njima i premijeru Koštunici.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…