infakt__frame.jpgPovodom odgovora na naše saopštenje za javnost od strane predsednika opštine g.-dina Jovana Tomića, čiji je izgleda potencijal demokrate vrlo mali i prag osetljivosti na kritiku još manji, a sujeta izgleda velika, javnosti radi moramo reći sledeće: Naša principijelna kritika prethodne i sadašnje lokalne vlasti koje su privredu grada, a posebno Srbijanku doveli pred stečaj svojim nečinjenjem i ugrozili poslednju nadu za opstanak voćarstva u Valjevu, nepobitno je tačna.

Argumenti g.-dina Tomića da je on sve učinio da to spreči su neozbiljni, a koji podsećaju na onu narodnu Operacija uspela – pacijent umro.
Nema rezultata, g.-dine Tomiću.
Generacije Valjevaca će ispaštati ako se Srbijanka ne spase i ne stavi u funkciju i umesto što se puni sujete smatrate nedodirljivim za kritiku, trebalo bi da u interesu grada sa onima koji mogu i znaju bez obzira na razlike dođete do formule koja bi zaustavila dalje urušavanje privrede grada što je pitanje svih pitanja.
Na kraju kad pomenuste glasanje i glasove. Kako je poznato Nova Srbija kao gigantska stranka na nivou Srbije nema više od 2% glasača što vam ne daje baš neke jake argumente na tu temu.
Takođe, lokalni izbori su bili pre godinu dana i vreme je za podnošenje računa javnosti ili vam to kao demokrati smeta.
Neka predsednik opštine navede bar jednog novog investitora koji je izgradio makar i trafiku u Valjevu za ovih godinu dana. Neće ovaj grad pomeriti sa dna šoderisanje lokalnih seoskih puteva i skupljanje jeftinih poena kod očajnih seljaka.
Jednom dobijeno poverenje na glasanju nije večno, a izborom na glasanju ne znači da se time stiče i sposobnost za vršenje nekog posla. U to smo se najbolje uverili na primeru Miloševića koji je imao podršku preko 2,5 miliona birača, a doveo je Srbiju znamo već dokle.
Naše kritike i saveti su dobronamerni za razliku od ostale opozicije i treba da shvatite upravo tako, a ne kao razlog za frustraciju, kaže se u saopštenju za javnost OO Socijaldemokratije.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…