Shodno društvenim, socijalnim, ekonomskim i obrazovnim dešavanjima na podrucju Kolubarskog okruga, a na osnovu istrazivanja agencije “Planet”, definisana je potreba za izgradnju i otvaranje smeštajnog kapaciteta za studente i srednjoškolce u samom gradu Valjevu.
Na osnovu broja obrazovnih institucija ( 7 osnovnih škola, 6 srednjih škola, VEº, kao i tri privatna fakulteta), Valjevo spada u grad koji ima tendenciju širenja i povećanja broja učenika i studenata, što svakako stvara potrebu za obezbeivanjem smeštajnih kapaciteta koji će pružiti uslovi za adekvatan, kvalitetan i sadržajan život.
“Titan Prometej” je prva privatana firma ovakvog tipa u Valjevu, koja ima za cilj da na prvom mestu zadovolji potrebe samih korisnika i roditelja i prikaže kvalitet usluga u domu kao i da pokaže prednost smeštaja u njemu u odnosu na ponudu vlasnika privatnih stanova.
Prateća infrastruktura i objekti, eksterni i interni ambijent preduslov su za kvalitetan i sadržajan život učenika i studenata na evropskom i svetskom nivou.
Objekat ima nastavni deo i smeštajni deo. U okviru smestajnog dela nalazi se 25 soba, sa 61 ležajem. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Kompletan enterijer je nov i modernog dizajna. Svaka soba ima kupatilo, prikljucak za telefon, televizor.
Objekat je 24h pod video-nadzorom i fizickim obezbedjenjem i nalazi se u ušem centru grada.
Objekat “Titan Prometej” poseduje i pratecu infrastrukturu, i prilagodjen je potrebama studenata i djaka: amfiteatar je kapaciteta 60 mesta, dnevni boravak, klub (otvorenog tipa), internet club, edukativni centar (prostor za odrzavanje seminara, promocija, knjizevnih veceri i td), restoran, perionica, parking prostor.
U cenu su uracunati: smestaj, grejanje, struja, voda.

), restoran, perionica, parking prostor.
U cenu su uracunati: smestaj, grejanje, struja, voda.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…