>>>Sudija Vrhovnog suda Srbije Miroljub Vuckovic uhapšen je pod sumnjom da je primio mito, a zamenik specijalnog tužioca za organizovani kriminal Milan Radovanovic zbog odavanja službene tajne.

>>>Predsednik Vlade Republike Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da posle izveštaja Svetske banke odaje priznanje svim clanovima Vlade Srbije i svim drugim institucijama u državnoj zajednici SCG sa kojima Vlada deli postignuti uspeh.

>>>U Njujorku se nastavlja trodnevni samit UN, na 60. godišnjicu svetske organizacije, na kojem ucestvuje više od 150 najviših zvanicnika zemalja citavog sveta.

>>>Poslanici Skupštine Srbije pocece objedinjeni nacelni pretres seta od pet zakona kojima se uredjuje sistem penzionog osiguranja u Srbiji.

>>>U jednodnevnoj poseti Beogradu boravice britanski državni ministar za Evropu Daglas Aleksander, sa kojim ce razgovarati najviši zvanicnici državne zajednice i država clanica.

>>>U Okružnom sudu u Beogradu bice nastavljeno sudenje Mirjani Markovic za posredovanje u nezakonitom dodeljivanju stanova iz Fonda Vlade Srbije, protiv koje je sredinom aprila ove godine odlukom sudskog veca ukinuta Interpolova poternica.

>>>Vlada Srbije ce u najkracem roku dati sve potrebne garancije Haškom tribunalu kako bi haški optuženik Sreten Lukic bio pušten na slobodu do pocetka sudenja, izjavio je clan Saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Zoran Loncar.

>>>Ministar za ljudska i manjinska prava Srbije i Crne Gore Rasim Ljajic razgovarace u Briselu sa Adamom Kobijereckim, pomocnikom generalnog sekretara NATO za operacije, u nastavku dvodnevnih susreta sa funkcionerima Evropske unije i NATO.
eralnog sekretara NATO za operacije, u nastavku dvodnevnih susreta sa funkcionerima Evropske unije i NATO.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…