Header ad 728×90
120 x 600
120×240

Saopštenje OO DS

U proteklom periodu, Vlada Srbije je zbog svojih političkih interesa učinila ili prećutala mnoge poteze koji su u punoj meri osvetili odnos vladajućih stranaka prema strankama i pojedincima bivšeg režima. Medijska i svaka druga rehabilitacija ličnosti koje su ostale zapamćene po korupciji, sumnjama i optužbama za teške zloupotrebe položaja, nepoštovanje građanskih sloboda i prava, ponovo su sve prisutniji u našem životu. Prvi drastičan primer bio je povlačenje poternice protiv Mirjane Marković, preko očiglednog primera medijske promocije privatne klinike iza koje očigledno stoji Milovan Bojić, zaključno sa ukidanjem optužnice protiv Marka Miloševića. Taj poslednji potez predstavlja vrhunac tolerantnog stava prema snagama koje su izazvale protest građana 05.oktobra 2000.godine. Svi ovi događaji i mnogi drugi izazvali su revolt javnosti.
Neophodno je da učinimo korak dalje.
Od ponedeljka 12.septembra Demokratska stranka će organizovati akcije podele letaka na štandovima, razgovor sa građanima i članovima, i ukazivati na pogrešne poteze Vlade i očigledan povratak pojedinaca iz bivšeg režima na značajne rukovodeže položaje u sistemu vlasti, kaže se u saopštenju za javnost OO DS Valjevo.
@@@

Povezano