U velikoj sali opštine danas je o projektu Geo-informacionog sistema-model za Valjevo govorio Dejan Petrović koordinator od strane GTZ-a.
-Projekat je obnovljen u Valjevu 11. novembra 2004. godine kada je potpisan sporazum o saradnji između Opštine Valjevo i Nemačke organizacije za tehničku pomoć GTZ o obnavljanju saradnje na organizaciji i implementaciji projekta opštinskog GIS-a. Ovaj projekat pored Valjeva realizuju i Sombor, Subotica, Niš i Kragujevac. Faza neposredne realizacije je predviđena da traje od novembra ove godine do kraja aprila 2006. godine kada bi trebalo da započne prelazak na nov sistem rada, rekao je Petrović.
Inače prezentacija nacrta projekta će se održati u utorak 6 septembra u veliko sali SO sa početkom u 11 časova. Kao nagradu za svoj rad Radna grupa je dobila mogućnost da prezentuje nacrt projekta GIS-a model za Valjevo na sajmu najboljih dostignuća u oblasti Upravljanja zemljištem i implementaciji Geo-informacionih sistema u rad Lokalnih samouprava u Srbiji. Ovaj sajam se održava od 7-8 septembra ove godine u Beogradu a u organizaciji Nemačke organizacije za tehničku pomoć GTZ. m se održava od 7-8 septembra ove godine u Beogradu a u organizaciji Nemačke organizacije za tehničku pomoć GTZ. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…