>>>Ministar odbrane Prvoslav Davinic obavestio je predsednika Vlade Srbije Vojislava Koštunicu da ce podneti ostavku, izjavio je šef vladine Kancelarije za odnose sa medijima Srdan Đuric.

>>>Skupština Srbije nastavice objedinjeni nacelni pretres o vladinim predlozima zakona o državnoj upravi i državnim službenicima, kojima treba da se omoguci depolitizacija i profesionalizacija državnog aparata. Kao jedine politicke licnosti koje ce zavisiti od sudbine vlade bice ministri i njihovi zamenici, ubuduce državni sekretari.

>>>Predsednik Srbije Boris Tadic u Gdanjsku ce prisustvovati centralnoj svecanosti osnivanja sindikata “Solidarnost”.

>>>Predstavnici sindikata obrazovanja i republicke vlade razgovarace o “spornim” clanovima posebnih kolektivnih ugovora za osnovne i srednje škole, visokoškolsko obrazovanje i studentski standard. Sindikati su najavili da školska godina nece poceti 1. septembra ukoliko se ne postigne dogovor na današnjem sastanku.

>>>Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilic posetice Novi Pazar, gde ce s predstavnicima lokalne samouprave razgovarati o realizaciji zajednickih projekata Vlade Srbije i lokalne samouprave.

>>>Francuski ministar spoljnih poslova Filip Dust Blazi pozvao je Tursku da prizna Kipar, ali je naglasio da Pariz nema nameru da blokira pocetak pregovora Ankare sa EU, 3. oktobra.

>>>Uragan Katrina odneo je na stotine ljudskih života u gradu Biloksiju na obali Meksickog zaliva u Misisipiju pošto su ostali zarobljeni u svojim domovima kada je devet metara visok talas preplavio obalu, saopštile su gradske vlasti.

eni u svojim domovima kada je devet metara visok talas preplavio obalu, saopštile su gradske vlasti.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…