Danas su sahranjeni Aleksandar Stankovic i Ivan Dejanovic, koji su ubijeni u subotu uvece, nedaleko od Štrpca. Dejanovic je sahranjen u 13 casova u Suvom Dolu, a Stankovic u 14 casova, u selu Livade kod Lipljana.

Clanovi udruženja porodica kidnapovanih i nestalih sa Kosova i Metohije povodom Medunarodnog dana nestalih lica danas su u Gracanici održali miran protest. Oni su ogorceni i nezadovoljni ucinkom UNMIK-a, kosovskih vlasti i medunarodnih organizacija, koji, kako je receno, nisu uradili skoro ništa u rasvetljavanju sudbina kidnapovanih i nestalih lica.

Predsednik Republike Srbije Boris Tadic oštro je danas osudio bombaški napad na kucu lidera Saveza vojvodanskih Madara Jožefa Kase u Subotici.

Skupština Srbije usvojila je Zakon o visokom obrazovanju, koji je uskladjen s vecinom evropskih obrazovnih standarda sadržanih u Bolonjskoj deklaraciji.

Pomocnik nacelnika Uprave kriminalisticke policije i nacelnik Uprave za opšti kriminalitet crnogorskog MUP-a Slavoljub Šcekic ubijen je u jedan sat posle ponoci u klasicnoj sacekuši ispred svoje kuce u Ulici Milana Raickovica u podgorickom naselju Tološi, javili su podgoricki mediji.

U selu Medja u srednjem Banatu pocece sanacija i izgradnja kuca, koje su oštecene u poplavama koje su pogodile to podrucje.

U nastavku svedocenja na sudenju Slobodanu Miloševicu u Hagu, svedok odbrane Vojislav Šeselj rekao je da mu je lider bosanskih Srba Radovan Karadžic 1996. kazao da je u Srebrenici streljano oko 1.000 zarobljenih Muslimana, ali da to niko nije naredio.

Republicki ministar prosvete i sporta Slobodan Vuksanovic izjavio je danas u Nišu da školska godina nece kasniti i da ce sutra u razgovorima s predstavnicima sindikata biti postignut dogovor o potpisivanju posebnog kolektivnog ugovora.
razgovorima s predstavnicima sindikata biti postignut dogovor o potpisivanju posebnog kolektivnog ugovora.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…