>>>Šef UNMIK-a Soren Jesen – Petersen glavni je krivac za ubistvo srpskih mladica u blizini Štrpca, izjavio je na mitingu u Kosovskoj Mitrovici predsednik Srpskog nacionalnog veca severnog Kosmeta Milan Ivanovic i zatražio od Jesen – Petersena da podnese ostavku.

>>>Skupština Srbije glasace danas o dva vladina predloga – Predlogu zakona o visokom obrazovanju i izmenama i dopunama Zakona o radiodifuziji, cime ce biti okoncana vanredna sednica, koja je pocela 23. avgusta.

>>>U selu Medja u srednjem Banatu pocece sanacija i izgradnja kuca, koje su oštecene u poplavama koje su pogodile to podrucje.

>>>Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Draškovic ucestvovace danas i sutra u manifestacijama kojima ce biti obeležena 25. godišnjica osnivanja sindikata “Solidarnost” kojima ce prisustvovati više od 20 šefova država ili vlada, mnogobrojni medunarodni zvanicnici i gosti iz inostranstva.

>>>Bivši srpski i jugoslovenski predsednik Slobodan Miloševic, na sudenju u Haškom tribunalu, nastavice da ispituje kao svedoka odbrane lidera srpskih radikala Vojislava Šešelja.

>>>U Haškom tribunalu bice izrecena presuda viceadmiralu Miodragu Jokicu, koji je priznao krivicu za granatiranje Dubrovnika od oktobra do decembra 1991, i osuden je na sedam godina zatvora, na šta se njegova odbrana žalila. Presuda koju ce sudije izreci danas je definitivna.

>>>Ekvadorska policija i americka obalska straža presrele su jedan brod i pronašle kokain vredan oko 175 miliona dolara koji je iz Kolumbije išao za SAD, što je najveca zaplena u Ekvadoru u protekloj deceniji, saopštila je lokalna policija.

išao za SAD, što je najveca zaplena u Ekvadoru u protekloj deceniji, saopštila je lokalna policija.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…