Nacionalna služba zapošljavanja Filijala Valjevo raspisala 9. avgusta oglase za osnovnu informatičku obuku, specijalističke informatičke obuke i engleski jezik.
Osnovnu informatičku obuku pohađaće 50 nezaposlenih lica. Obuka traje 88 nastavnih časova, po četrir časa dnevno u prostorijama Više ekonomske škole. Svaki polaznik na početku obuke besplatno dobija knjigu, a na kraju svi polaznici koji budu uspešno završili obuku dobiće sertifikat.
Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove z osnovnu informatičku obuku biće objavljen na oglasnoj tabli filijale 24. avgusta.
Specijalističke informatičke obuke proći će 30 nezaposlenih lica.
Tokom trajanja obuke polaznici imaju pravo na osiguranje u slučaju povrede i naknadu troškova za prevoz u visini najjeftinijeg prevoznog sredstva. 22. avgusta u 10 sati u velikoj sali na prvom spratu prijavljeni kandidati će dobiti informaciju da li će pohađati obuku ili ne.
Treći oglas je za obuku iz engleskog jezika i to srednji i viši kurs za 20 nezaposlenih lica. Zainteresovana lica moraće najpre da prođu test predznanja. Testiranje će biti 19. avgusta u 19 sati u prostorijama škole za strane jezike Lingva koja će i izvoditi obuku.
Sva zainteresovana lica koja se nalaze na evidenciji nezaposlenih i ispunjavaju uslove oglasa mogu se prijaviti kod svog savetodavca u Filijali do srede 17. avgusta. Početak obuke planiran je za kraj avgusta i početak septembra.
Iz Nacionalne službe zapošljavanja Filijala Valjevo najavljuju u septembru konkurs za polaznike obuke iz knjigovodstva. Ovakav konkurs raspisuje se prvi put, a sva zainteresovana lica za ovu obuku detaljnije informacije moći će da dobiju u Filijali početkom septembra. t, a sva zainteresovana lica za ovu obuku detaljnije informacije moći će da dobiju u Filijali početkom septembra.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…