Povodom događanja u DNIP Napred, ali i povodom drugih za razvoj našeg grada važnih pitanja, valjevske parlamentarne i neparlamentarne opozicione stranke su prošle nedelje zamolile za prijem kod predsednika opštine dr. Jovana Tomića, izjavio na današnjoj konferenciji za novinare Vojislav andrić, pred OO Liberala Srbije-Pokret za Valjevo.

izjava

Prošlonedeljna privredna, politička, ekološka i druga događanja u Valjevu (incident sa benzinom, odgovor Agencije za privatizaciju zaposlenima u Uzoru i Stefilu, događanja oko Napreda, pismo opozicionih partija predsedniku opštine, investicija Stubo-Rovni) najbolje pokazuju svu složenost života u našem gradu u kome se sve sporo pomera na bolje i sve strmoglavo kreće na dole, dodao je Andrić.

izjava

Ovom prilkom Pokret za Valjevo podseća građane da Milorad Belić umesto da rešava nagomilane probleme u gradu, on pokušava da zameni teze i da za sve probleme optuži druge. Andrić je podsetio Belića da svaki mandat ima kraj i da se spisak od 12 pitanja Pokreta za Valjevo na koje nikada nije odgovorio povećava. Odgovori, ma koliko oni za Belića bili neprijatni, u izbornoj kampanji se ne mogu izbeći, zaključio je Andrić. . Odgovori, ma koliko oni za Belića bili neprijatni, u izbornoj kampanji se ne mogu izbeći, zaključio je Andrić. @@@

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…