>>>Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana poručio je političkim liderima Srbije i Crne Gore da “napune baterije” i nastave sa radom na putu evropskih integracija.

>>>Predsednik Srbije Boris Tadić i Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica razgovarali su u Beogradu sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijerom Solanom i zajednički zaključili da tema evropske integracije državne zajednice Srbije i Crne Gore treba da ima prioritet u odnosu na druge.

>>>Ministar za ljudska prava i izbeglice BiH Mirsad Kebo izjavio je u Beogradu da je ta zemlja snažno privržena daljem jačanju ukupnih veza sa Srbijom i Crnom Gorom, ističući da je to u interesu svih građana i od velikog značaja za zajedničku evropsku perspektivu obe države.

>>>Predstavnik Srpske liste i Predsednik Demokratske stranke za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović izjavio je da se poslanici te liste sastaju u Prištini da bi razmotrili mogućnost za ulazak u Skupštinu Kosova.

>>>Policija u Prištini sinoć je više sati pod blokadom držala jednu centralnu gradsku ulicu kako bi demontirala eksplozivnu napravu postavljenu u blizini policijske stanice.

>>>Šef UNMIK-a Soren Ješen-Petersen danas bi trebalo da potpiše administrativnu uredbu kojom će odobriti početak decentralizacije vlasti na Kosovu i Metohiji.

>>>Poslanici u Skupštini Srbije su razmotrili 15 od ukupno 44 amandmana na predlog izmena Zakona o budžetskom sistemu.

>>>U Skupštini Srbije konstituisan je Anketni odbor koji se obavezao da će roditeljima koji sumnjaju da su im iz porodilišta u Srbiji nestala deca, pomoći da dođu do istine. obavezao da će roditeljima koji sumnjaju da su im iz porodilišta u Srbiji nestala deca, pomoći da dođu do istine.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…