>>>Teroristicka organizacija Al Kaida preuzela je odgovornost za teroristicki napad na London, izvestio je nemacki nedeljnik “Špigel” u svom “onlajn” izdanju.

>>>Vojnici NATO snaga u BiH jutros su na Palama uhapsili sina Radovana Karadžica, Sašu. Karadžicev sin je sa lisicama na rukama odveden u nepoznatom pravcu u pratnji vojnika NATO snaga.

>>>Šef UNMIK-a Soren Jesen Petersen boravi u Moskvi gde ce razgovarati sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom u okviru redovnih konsultacija sa Rusijom kao clanom konkat grupe za Kosovo i Metohiju.

>>>Zamenik ministra inostranih poslova Rusije Vladimir Cižov, povodom posete Sorena Jesena Petersena Moskvi, izjavio je da je situacija na Kosovu još složena što potvrduju i nedavni teroristicki napadi i da nijedan standard još nije ispunjen.

>>>U rejonu baze “Oslarski rid” kod Bujanovca pocela je zajednicka vežba 78. motorizovane brigade Vojske SCG i americkog kontingenta Kforove Multinacionalne brigade Istok.

>>>Predsednik Hrvatske Stjepan Mesic razgovarao je u Prištini, u sedištu UNMIK- a, s prvim zamenikom šefa civilne administracije UN u pokrajini Lorensom Rosinom.

dištu UNMIK- a, s prvim zamenikom šefa civilne administracije UN u pokrajini Lorensom Rosinom.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…