Delegacija Vlade Republike Srbije koju predvodi ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Zoran Lončar, učestvuje u radu Pete regionalne konferencije pod nazivom “Kosovo i spremnost regiona za promene” koja se održava u Lucernu u Švajcarskoj.

Zgrada obnovljenog poslovnog centra “Ušće”, visoka 141 metar, otvorena je u prisustvu predsednika Srbije Borisa Tadića i drugih gostiju.

Misija Ujedinjenih nacija na Kosovu i Metohiji prebaciće na lokalne vlasti ovlašćenja u oblasti pravosudja i policije, saopštio je šef UNMIK Seren Jesen-Petersen.

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica i ministar privrede Predrag Bubalo puštaju u rad novi pogon za proizvodnju čeličnog liva u Cimosovoj livnici u Kikindi, u koji je ulozeno 11 miliona evra.

U Velikoj dvorani Centra “Sava” direktor Beogradskog letnjeg festivala [Belef] Milena Stojićević otvorila je tu značajnu kulturnu manifestaciju.

U organizaciji Turističke organizacije Beograd održava se medjunarodni festival folklora “Ponesi opanke”, na platou ispred hrama Svetog Save.

Najmanje 20 osoba je jutros poginulo u samoubilačkom napadu ispred sedišta Ministarstva unutrašnjih poslova u Bagdadu, prenose agencije. tros poginulo u samoubilačkom napadu ispred sedišta Ministarstva unutrašnjih poslova u Bagdadu, prenose agencije.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…