Program rada RPK za prošlu godinu u potpunosti se poklapa sa programom G17 plus i perfektno je urađen, ocenio je Milan Savić, član tima za mala i srednja preduzeća OO G17 plus na današnjok KZN i dodao da je veliki problem što je to ostalo samo mrtvo slovo na papiru. U delu programa koji se odnosi na privatizaciju savić smatra da ne postoji deo koji se odnosi na podatke koje su firme legalno i pošteno privatizovane, koliko su napredovale, koliko su ispoštovane odredbe kupoprodajnih ugovora, da li neko kontroliše ta preduzeća itd.

Simic

Govoreći o MSP Simić je naglasio da G17 plus radi u privredi i u decembru će podneti izveštaj šta je konkretno urađeno. Na pitanje novinara kako G17 plus može da utiče na političku situaciju u gradu iz koje proizilazi i privredna kriza, Simić je odgovorio da G17 plus ima kvalitetnu strukturu ljudi kojima treba dati zadatke i oni će raditi.
Nakon nekoliko sastanaka tima za ekonomska pitanja G17 plus, pododbor za marketing je zaključio da bi bilo dobro da se pokrene inicijativa vezana za pokretanje privrede, ova stranke je u situaciji i kdrovski i stručno da da određene predloge, pomoć i sugestije, rekao je Nikola Badovinac član ovog pododbora. Poslednji sajam je pokazao da su u svim sektorima problemi sa menadžmentom, marketingom, brendovima pri čemu G17 plus može pružiti pomoć.

Nikola

Svi materijali koji se odnose na marketing mogu se dobiti u kancelariji OO G17 plus, a uz to privrednicima se nudi i pomoć u prezentiranju biznisa, povezivanju među kompanijamai i izradi određenih marketinških aktivnosti. e nudi i pomoć u prezentiranju biznisa, povezivanju među kompanijamai i izradi određenih marketinških aktivnosti.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…