ASTROLOGIJA je matematika stvaranja. Ceo zivot, sve dogadjaje u zivotu i sve odnose koje stvaramo svojim ponasanjem, mozemo shvatiti kao neku pokretnu traku. Ako nam je poznata jedna tacka, onda mozemo saznati proslost i buducnost…
Astrologija je nauka koja omogucava coveku da sedi za komandnim pultom svog malog univerzuma. Zivot se ne prepusta slucajnosti, vec covek postaje gospodar sopstvenog zivota. Astrologija je cudesan sistem kojim se pronalazi odnos izmedju uzroka i posledice.

Dete se radja onog dana i sata kad su nebeski zraci u matematickoj harmoniji s njegovom individualnom karmom. Njegov horoskop izazovan je portret koji otkriva njegovu nepromenljivu proslost i njene moguce posledice u buducnosti.
Sujeverno postovanje prema astrologiji cini coveka automatom, ropski zavisnim o mehanickom vodjstvu.
Zvezde nisu ni prijateljski ni neprijateljski raspolozene. One samo odasilju pozitivna i negativna zracenja.
Jedan mudrac je rekao: “Sarlatani su krivi sto je nauka o zvezdama izasla na zao glas. Astrologija je isuvise obuhvatna, i matematicki i filozofski, a da bi je shvatio neko ko nije dubokouman.

Znacaj astrologije se ogleda u mogucnosti da na jednostavan nacin sagledamo sopstvena ogranicenja i prednosti, kroz razumevanje energije sa kojom smo rodjeni, da imamo predstave o dobrim i losim zivotnim ciklusima, kako bismo uskladili licnu aktivnost sa okruzenjem. No, astrologija ni u kom slucaju ne blokira slobodnu volju, naprotiv, ona pomaze da svoju inicijativu uskladimo sa prirodnim ciklusima i na taj nacin ostvarimo nama primeren napredak. Izvorna nacela astrologije su doboko povezana sa prirodom, duhovnoscu i etickim nacelima.
Naucivsi da na pravilan nacin koristimo planetarnu energiju, koja je kao pecat utisnuta u nasu biohemijsku, fiziolosku strukturu, mozemo iskoristiti maksimum svojih sposobnosti i mogucnosti.
A sta pise u vasim zvezdama. Dovoljno je da okrenete broj 041/220-300 opcija 6, ostavite datum rođenja, obavezno i vreme i mesto rodjenja, i pitanje na koje zelite odgovor. I da budete uz nas program nedeljom od 20 sati, a nas astrolog Pedja ce Vam reci.
Sto da ne?
odgovor. I da budete uz nas program nedeljom od 20 sati, a nas astrolog Pedja ce Vam reci.
Sto da ne?
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…