Internet se koristi više od magazina i novina i manje od televizije i radija. Istraživanja koja su rađena u poslednje vreme pokazuju naglo produženje vremena koje Evropljani provode na Internetu, u poređenju s gledanjem televizije, slušanjem radija i čitanjem novina. Sada gotovo polovina svih Evropljana koristi Internet, najviše u Švedskoj, 74 odsto, a najmanje u Španiji, 34 odsto. Oko 6 odsto ispitanih redovno posećuje Internet-sajtove s vestima, a 37 odsto čita Internet-izdanja novina. Ispitanici u globalu smatraju da je Internet aktivniji od drugih medija. Oko 80 odsto ispitanih navodi da je Internet “medij na kojem se vreme najefiksanije provodi”, za oko 70 odsto to je “najbolje mesto da dobiješ šta hoćeš kada to poželiš”, za 61 odsto to je medij “gde si u igri ispred ostalih”, a za polovinu je “mreža najdraži izvor informacija”. “Internet je sada rival drugim medijima”, i može se samo očekivati nastavak takvog trenda.

Na sajtu www.marsh.co.yu najiinteresantniji je svakako forum koji trenutno sadrži ……. otvorene teme, a svaki posetilac sajta može poslati svoj komentar ili pitanje na bilo koju temu, započeti novu ili poslati ličnu poruku nekom drugom učesniku foruma.
Sajt www. marsh.co. yu možete posetiti tokom 24 sata

NIJE DOVOLJNO, UBACI NEKU OD TEMA KOJESU POKRENULI ČLANOVI FORUMA I SLOBODNO IH NAVEDI.

NE ZABORAVI DA U TOKU PRILOGA NA EKRANU OBAVEZNO STOJI ADRESA SAJTA, OVO VAŽI ZA SVE PRILOGE KOJI OBAVEŠTAVAJU O DATUMU, VREMENU ILI NEKOJ ADRESI
U OBAVEZNO STOJI ADRESA SAJTA, OVO VAŽI ZA SVE PRILOGE KOJI OBAVEŠTAVAJU O DATUMU, VREMENU ILI NEKOJ ADRESI
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…