Poslenički klub DS u republičkom parlamentu glasao je protiv Vladinog predloga za davanje koncesija za izgradnju autoputa i dala detaljno obrazloženje zašto neće glasati za tako sačinjen predlog Vlade koji je ocenjen kao nepotpun, nezakonit, neargumentovan rekao je Milovan Marković, predsednik OO DS na današnjoj konferenciji za novinare i dodao da DS jeste za ovaj način izgradnje kapitalnih objekata i saobraćajne infrastrukture.
Marković se danas kratko osvrnuo i na proteklu osmu izbornu skupštinu OO kada je izabrano novih 25 članova i najavio da će uskoro biti održana konstitutivna sednica na kojoj će biti izabrani potpredsednici OO i drugi stranački funkcioneri.
Na pitanje novinara da li je tačno da DS pregovara sa ostalim strankama opozicije i novim odborničkim klubom u SO oko formiranja većine Marković je odgovorio da je od pregovora daleko, ali da DS može da razgovara sa onima koji imaju plan kako prevazići sadašnju političku krizu i ocenio da je razgovor jedini način da se napravi pomak i da se nešto uradi. prevazići sadašnju političku krizu i ocenio da je razgovor jedini način da se napravi pomak i da se nešto uradi.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…