Sezona kupanja na bazenima SRC Petnica zvanično počinje sutra, 1. juna. Uz prisustvo članova Uprave Valisa, plivača i vaterpolista sinoć su u probni rad pušteni i reflektori koji će ovog leta omogućiti kada to temperature budu dozvoljavale i noćno kupanje od 21 do 24 sata.

Pumpe, motori i filteri su remontovani i pripremljeni za predstojeću sezonu. Ono što trenutno okupira rukovodstvo Valisa je nabavka dovoljnih količina hlora za celu sezonu. Prema rečima direktora Valisa Zorana Pantelića potrebno je oko 13-14 boca za celu sezonu i izrazio je nadu da će im vodovod i ove godine izaći u susret. Nakon 10 godina na bazenu je ponovo instaliran sistem gromobranske zaštite, sređeni su prostori oko bazena i nabavljen je kompjuter i projektor za video bim. Ove godine znatno je povećana i ugostiteljska usluga.
U saradnji sa prevoznicima Lastom i Evropa busom očekuje se redovan celodnevni prevoz. Za kondicione pripreme na bazenima SRC Petnica prvenstveno zbog tople i čiste vode zainteresovani su plivači Crvene zvezde, i mnogih drugih klubova pa čak i reprezentacije. I ove godine biće organizovana škola plivanja, a od sredine juna u zavisnosti od interesovanja biće organizovan i akva bik za žene.
Radno vreme bazena biće od 9 do 19 sati. u zavisnosti od interesovanja biće organizovan i akva bik za žene.
Radno vreme bazena biće od 9 do 19 sati.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…