Redovni sastanak državnog vrha, posvećen Kosovu i Metohiji, biće održan danas u sedištu Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju, u Palati Srbije i Crne Gore. Domaćin sastanka je predsednik Koordinacionog centra Nebojša Čović, a na dnevnom redu biće aktuelna pitanja vezana za Kosovo i Metohiju.

Poslanici Skupštine Srbije završili su rano jutros raspravu o amandmanima na Predlog zakona o vladi i počeli razmatranje Predloga zakona o državnoj upravi u pojedinostima.

Sjedinjene Američke Države ne prejudiciraju kakav će biti konačni status Kosova, pošto je to odluka koju moruju doneti sami učesnici pregovora, izjavio je podsekretar američkog državnog sekretarijata za politička pitanja Nilkolas Berns u govoru u vašingtonskom “Vudrou Vilson” centru.

U Beogradu će biti potpisana sporazumi o dva kredita Evropske banke za obnovu i razvoj Republici Srbiji i Državnoj zajednici Srbiji i Crnoj Gori, u ukupnoj vrednosti od oko 88 miliona evra.

Poslanici Skupštine Srbije i Crne Gore razmotriće više zakona o ratifikaciji sporazuma i ugovora naše zemlje sa drugim državama, koje je predložio Savet ministara.

U Beogradu će biti potpisana sporazumi o dva kredita Evropske banke za obnovu i razvoj Republici Srbiji i Državnoj zajednici Srbiji i Crnoj Gori, u ukupnoj vrednosti od oko 88 miliona evra.

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica će, uoči Godišnje skupštine Evropske banke za obnovu i razvoj [EBRD] koja se održava u Beogradu od 21.- 23. maja, razgovarati sa predsednikom EBRD Žanom Lemijerom u Centru “Sava”.

Poslanici Skupštine Srbije završili su rano jutros raspravu o amandmanima na Predlog zakona o vladi i počeli razmatranje Predloga zakona o državnoj upravi u pojedinostima. o amandmanima na Predlog zakona o vladi i počeli razmatranje Predloga zakona o državnoj upravi u pojedinostima. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…