Predsednik Srbije Boris Tadić počinje trodnevnu radnu posetu Italiji, tokom koje će razgovarati sa predsednikom italijanske Vlade Silvijom Berluskonijem, predsednikom Parlamenta Pjerferdinandom Kazinijem i ministrima inostranih poslova Đanfranko Finijem, odbrane Antonijem Martinijem i zamenikom ministra privrede zaduženim za spoljnu trgovinu Adolfom Ursom.

Savet Vlade Republike Srbije za Kosovo i Metohiju ocenio je da UNMIK i privremene institucije u pokrajini nisu uradili gotovo ništa na povratku Srba i ostalih nealbanaca.

U Bukureštu će biti održan osmi sastanak šefova država ili vlada Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi, na kome će učestvovati i predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica.

Shodno Zaključku i obećanju Vlade Srbije, danas će stići prva količina građevinskog materijala za obnovu porušenih objekata u srednjem Banatu.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde danas igraju polufinalni meč Kupa Srbije i Crne Gore, a policija je upozorila navijače oba tima da neće tolerisati nikakve incidente i nerede.

Velika grupa anarhista oslobodila je jutros u Atini oko 150 ljudi, medju kojima dvojicu opozicionih poslanika.

Delegacija Ministarstva odbrane Srbije i Crne Gore predvođena ministrom odbrane Prvoslavom Davinićem i delegacija KFOR-a koju predvodi komandant general-potpukovnik Iv de Kermabon sastaće se u motelu “Rudare” u Rudaru kod Kuršumlije.

Najmanje 54 osobe su poginule, a više desetina je ranjeno jutros u Iraku u nizu napada koji su potresli Bagdad i sever zemlje.
poginule, a više desetina je ranjeno jutros u Iraku u nizu napada koji su potresli Bagdad i sever zemlje.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…