Na području srednjeg i istočnog Banata nastavlja se odbrana od poplava i dostavljanje humanitarne pomoći ugroženom stanovništvu.

Ekipe Civilne zaštite Srbije i ronioci iz Mađarske nastaviće da u Tisi tragaju za telima nastradalih putnika iz autobusa zrenjaninskog “Autobanata” koji se 15. aprila sa Žabaljskog mosta survao u reku.

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je da će sada posle dobijanja Studije izvodljivosti biti ispoljen veći interes Evropske unije da se ubrzaju pripreme za pregovore za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković doputovao je u jednodnevnu zvaničnu posetu Kraljevini Holandiji, gde će sa zvaničnicima te zemlje razgovarati o narednim koracima naše zemlje potrebnim za pristupanje evroatlantskim integracijama.

Predsednik Komisije SCG za nestala lica i načelnik Odeljenja za istraživanje ratnih zločina pukovnik Gvozden Gagić izjavio je Tanjugu da bi do kraja ove sedmice UNMIK-ov tim trebalo da završi istraživanje pećine kod sela Volujak, opština Klina, u kojoj su dosad pronađeni ostaci 22 osobe.

Ministarstvo odbrane Srbije i Crne Gore saopštilo je da će resorni ministar Prvoslav Davinić boraviti 4. maja u Glavnom štabu NATO u Briselu gde će razgovarati sa generalnim sekretarom te vojne alijanse Jap de Hop Sheferom o dostignutom nivou reformi sistema odbrane SCG.

Predsednik Hondurasa Rikardo Maduro ostao je nepovređen nakon što je njegov avion juče pao u more neposredno pre sletanja na pistu u karipskoj luci Teal, saopštio je predsednički portparol.
uče pao u more neposredno pre sletanja na pistu u karipskoj luci Teal, saopštio je predsednički portparol.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…