Nećemo se više osvrtati na konstituisanje lokalne Skupštine, to je za nas završena priča i jedino što ćemo učiniti je da idemo direktno kod ministra, a jedino rešenje sada je uvođenje prinudne uprave i raspisivanje novih lokalnih izbora rekao je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik OkO SPO Milan Ninić.
Reagujući na izlaganje odbornika Nove Srbije Milorada Belića, Ninić je rekao:

FANI

Potpredsednik OO SPO Jovan Bogdanović osvrnuo se na završno izlaganje predsednika Opštine Jovana Tomića kojim poziva odbornike opozicije da se vrate u Skupštinu i rekao:

Joca

SPO se sada intenzivno sprema za Sabor SPO koji će se 14. maja oržati u Sava centru, a gde će biti birani predsednik stranke i drugi stranački organi. Intenzivne su i pripreme za Sabor na Ravnoj gori 15. maja, a organizator ovogodišnjeg obeležavanja je Skupštinski odbor za obeležavanje tradicija oslobodilačkih ratova. u okviru programa predviđeno je otvaranje izložbe posvećene ravnogosrskom pokretu, a pored predsednika stranke Vuka Draškovića na Ravnoj gori se očekuju i brojni domaći i inostrani gosti. okretu, a pored predsednika stranke Vuka Draškovića na Ravnoj gori se očekuju i brojni domaći i inostrani gosti. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…