Predsednik opštine Sečanj Predrag Milošević izjavio je da vodeni talas od granice sa Rumunijom, preko atara prodire ka tom banatskom mestu. Prema njegovim rečima, izlivena voda je probila kanal između naselja Busenje i Krajišnik, u koji već prodire, i velikom brzinom se kreće u pravcu Sečnja, koji je već direktno ugrožen.

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije Nebojša Pavković, optužen pred Haškim sudom za ratne zločine na Kosovu 1999. godine, otputovao je danas oko 12 sati u Hag.

Konačna odluka o studiji izvodljivosti za Srbiju i Crnu Goru biće doneta u Luksemburgu, na redovnom sastanku Saveta ministara inostranih poslova Evropske unije.

Predsednik Srbije Boris Tadić uručio je danas u Kragujevcu direktoru fabrike “Zastava oružje” Dragoljubu Grujoviću odobrenje nadležnih nemačkih vlasti za uvoz opreme neophodne za unapređenje proizvodnje.

Predsednik Tadić izjavio je da se nada da će predsednik Kosova Ibrahim Rugova promeniti svoj stav po pitanju pregovora sa predstavnicima Srbije o statusu Kosova i Metohije.

Predsednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović boraviće sutra u poseti Savetu Evrope u Strazburu, gde će se obratiti Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope.

Nakon što je u haškoj sudnici završeno unakrsno ispitivanje Koste Bulatovića, nekadašnjeg lidera Pokreta otpora Srba Kosova i Metohije, Milošević je kao novog svedoka odbrane u Tribunalu izveo policijskog inspektora iz Uroševca Dragana Jašovića.

U okviru nastavka dijaloga Beograd – Priština, u sredu 27. aprila, u Beogradu će biti održan sastanak Radne grupe za energetiku kojem će, u ime Evropske unije, predsedavati Džoli Dikson, saopšteno je iz Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju.
ime Evropske unije, predsedavati Džoli Dikson, saopšteno je iz Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…