Pomen radnicima Radio-televizije Srbije, koji su poginuli 1999. godine kada je NATO bombardovao zgradu nacionalne televizije, održan je noćas kod spomenika nastradalima u Tašmajdanskom parku, kod zgrade RTS-a u Aberdarevoj ulici.

U delovima Banata koje je poplavio nabujali Tamiš situacija je i dalje kritična. U Jaši Tomiću poplavljeno je dve trećine kuća, a stotinak se već srušilo. Ugrožena su i druga područja u opštini Sečanj, selo Međa i druga naselja u opštini Žitište.

Predsednik Komisije SCG za nestale i načelnik Odeljenja za istraživanje ratnih zločina pukovnik Gvozden Gagić izjavio je da će 18 članova porodica nestalih sutra obiću pećinu kod sela Volujak u blizini Kline.

Autobus “Autobanata” koji je u prošli petak sleteo sa Žabaljskog mosta u Tisu, trebalo bi danas da bude izvučen iz reke. Tokom prepodneva biće završene pripreme za novi pokušaj vađenja havarisanog autobusa. Veruje se da se u autobusu nalaze tela još desetak putnika.

General Nebojša Pavković obavestio je Vladu Srbije da je doneo odluku da dobrovoljno ode u Haški tribunal.

Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju, u saradnji s Društvom crvenog krsta Srbije i Crne Gore, isporučiće 14 tona humanitarne pomoći ugroženom stanovništvu Novog Brda na Kosovu i Metohiji.

Interventna pomoć u hrani za ovu enklavu u Kosovsko-pomoravskom okrugu upućena je na osnovu informacija sa terena o potrebama i teškim životnim prilikama u toj sredini

Startom maratona i polumaratona ispred poslovnice JAT-a u Bulevaru kralja Aleksandra u 10 časova počinje 18. Beogradski maraton. U 10,05 ispred Skupštine SCG počinje trka zadovoljstva na 5km za čije učešće prijavljivanje nije potrebno.

05 ispred Skupštine SCG počinje trka zadovoljstva na 5km za čije učešće prijavljivanje nije potrebno.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…