Istražni sudija Zoran Paripović iz Zrenjanina potvrdio je da je sudar sa kamionom uzrok pada autobusa prevoznika “Autobanat” u reku Tisu sa mosta kod Žablja, pri čemu su, prema dosadašnjim podacima, tri osobe izgubile život.

Potpredsednik Vlade Srbije Miroljub Labus razgovarao je u Vašingtonu sa Stivenom Hedlijem, savetnikom američkog predsednika za nacionanu bezbednost, koji mu je preneo spremnost SAD da pomognu Srbiji na putu ka Evropskoj uniji.

Delegacija Vlade Srbije, koja u Vašingtonu učestvuje na prolećnom sastanku Medjunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke, nastavila je pregovore sa MMF-om o okončanju pete revizije u okviru sprovodjenja sadašnjeg trogodišnjeg finansijskog aranžmana.

Potpredsednik Demokratske stranke Slobodan Gavrilović izjavio je da ta stranka ne želi da udje u Vladu, ocenivši da Srbiji treba “bolja i efikasnija Vlada”.

Haški optuženici Vladimir Lazarević, Milan Milutinović, Nikola Šainović i Dragoljub Ojdanić doputovali su sinoć u Beograd, u pratnji ministra pravde Srbije Zorana Stojkovića i člana Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Zoranom Lončarom.

Ljubiša Živadinović, advokat Nebojše Pakovića, izjavio je za RTS da je pismenim putem stupio u kontakt sa generalom Pavkovićem, koji mu je naložio da danonoćno radi i što pre završi pripremu odbrane. Advokat Živadinović je rekao da iz toga zaključuje da će se general Pavković, po završetku pripreme, sigurno uputiti za Hag.

Brat bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, Enver, ubijen je juče oko 15 sati u blizini sela Raušić kod Peći. Kosovska policijska služba u Peći saopštila je da su na Envera Haradinaja iz vozila u pokretu pucale za sada nepoznate osobe.
služba u Peći saopštila je da su na Envera Haradinaja iz vozila u pokretu pucale za sada nepoznate osobe.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…