Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da Beograd nikako ne može biti isključen iz dogovora o statusu Kosova i Metohije.

General Momčilo Perišić odlučio je da dobrovoljno ode u Haški tribunal i o tome obavestio Vladu Srbije. General Perišić je rekao da je odluku o dobrovoljnom odlasku u Tribunal doneo po svojoj sopstvenoj savesti i volji.

Predsednik Srbije Boris Tadić započinje dvodnevnu radnu posetu Beču gde će razgovarati sa predsednikom Austrije Hajncom Fišerom, kancelarom Volfgangom Šiselom i generalnim sekretarom OEBS-a Janom Kubišom.

Grčki premijer Kostas Karamanlis, koji se od juče nalazi u zvaničnoj poseti Beogradu, razgovoraće sa predsednikom Vlade Srbije Vojislavom Koštunicom, kao i sa predsednikom Srbije i Crne Gore Svetozarom Marovićem.

Evropska Unija bi veoma volela da Srbija i Crna Gora dobiju pozitivnu studiju izvodljivosti što bi otvorilo put za zaključivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU”,izjavila je juče za RTS portparol Havijera Solane Kristina Galjak.

Bivši komandant Armije BiH Rasim Delić negirao je jutros pred Haškim tribunalom krivicu za zločine nad Hrvatima i Srbima tokom rata u BiH 1993-95 za koje je optužen.

Britanska kraljica Elizabeta Druga dodelila je počasnu titulu viteza šefu Majkrosofta Bilu Gejtsu, i priznala da nije baš spretna kada je reč o kompjuterima.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…