Internet je postao POTREBA, nekima POSAO a drugima ZABAVA. Svima je bitna sigurna, brza i jeftina konekcija sa svetskom mrežom. Najpopularniji pristup u svetu trenitno je BEŠCNI INTERNET.PREDNOSTI: U odnosu na sve trenutno raspoložive nacine pristupanja internetu, ovo je najjeftinije rešenje za stalni prikljucak jer je npr. za bilo koji žicni prikljucak potrebno ulaganje od minimalno 500 EUR. Kada se u obzir uzme cinjenica da je hardver koji se koristi za bežicne mreže u fazi ekspanzije i povecanja brzina, prednost je ocigledna. Veoma bitna prednost u odnosu na modemski pristup internetu je BRZINA koja je u prvom slucaju ogranicena na 56 Kbps (što je u praksi skoro neizvodljivo) ili na 64 ili 128 Kbps putem ISDN linije. Brzine koje su raspoložive putem Bežicnog internetu dosežu i do 2 Mbps (a pojeftinjenjem internet usluga i više)
Potpuno oslobadate telefonske linije i na taj nacin nemate ni uvecane telefonske racune.
MANE: CENA INSTALACIJE ZA VELIKI BROJ KORISNIKA IZGLEDA VELIKA IAKO JE JEDNOKRATNA. POTENCIJALNI KORISNICI JE UGLAVNOM POREDE SA VEOMA NISKOM CENOM modema za telefonski pristup ne uvidajuci razliku.
PERSPEKTIVA: Trendovi razvoja hardvera i protokola za prenos podataka bežicnim putem govore da ce se vrlo brzo, sav internet saobracaj postepeno prebacivati na bežine mreže jer ce u buducnosti zahvaljujuci velikim brzinama biti moguce ostvarivanje audio i video komunikacija (što je vec prilicno izvodljivo i sada) pa cak i gledanje televizijskih kanala. Ova pretpostavka ako se ostvari ce u znacajnoj meri uzdrmati korišcenje mobilnih telefona s obzirom da je GSM standard ogranicen brzinama prenosa audio kanala što u kod bežicnih mreža nije slucaj.
Marš Internet Centar vam nudi kompletno rešenje za ostvarivanje internet konekcije bežičnim putem i kvalitetno održavanje internet prezentacija. Sve neophodne informacije u vezi MIC-a možete dobiti u URIDIJUMU u Poslovnom Centar Remont Karadordeva 124. ili putem telefona 292-222.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…