Posle gotovo tri meseca pauze, nastavlja se fudbalsko prvenstvo SCG. U direktnim tv prenosima gledaćemo “večite rivale” – Crvenu Zvezdu i Partizan. Čačanski Borac, jedina ekipa koja je u ovom prvesntvu savladala Crvenu Zvezdu pokušaće pred svojim navijačima da napravi još jedno iznenađenje, dok će Partizan posle plasmana u osminu finala Kupa UEFA u nedelju dočekati Sutjesku. Još se sastaju: Budućnost – Zemun, Hajduk Kula – Čukarički, Obilić – Vojvodina, Sartid – Hajduk Lion, Železnik – OFK Beograd i Radnički – Zeta.
>>> Utakmicama 23. kola nastavlja se takmičenje u Jadranskoj ligi. Iako je do kraja regularnog takmičenja ostalo još sedam kola, devet timova će se gotovo sigurno boriti za plasman na “final – eight”, koji se u aprilu održava u Beogradu. U ovom kolu, Crvena Zvezda posle poraza u Sarajevu, od Bosne minule srede, dočekuje vršački Hemofarm. Obe ekipe su u padu forme, što je pokazao i nastup na Kupu Radivoja Koraća. Budućnost će sa novim trenerom Mutom Nikolićem ugostiti prvaka zemlje, tim Partizana. Refleks u Železniku dočekuje Bosnu, a ova utakmica biće prava prilika timu iz beogradskog predgrađa da sa svojim navijačima proslavi prvi trofej u ovoj sezoni – “Žućkovu levicu”.
>>> U 18.kolu Juba lige vodeća Vojvodina dočekuje OKK Beograd. SLOGA se u Kraljevu sastaje sa SPARTAKom, SWISSLION TAKOVO igra protiv čačanskog BORCA, dok će u Leskovcu snage odmeriti ZDRAVLJE i LOVCEN. U NIKSICU istoimena ekipa igra protiv niškog Mašnica, dok Ergonom u reprizi osmine finala domaćeg Kupa igra protiv Mornara. Treba podsetiti da je u tom meču Ergonom slavio sa 101:87. U hali “Vizura” na Novom Beogradu drugoplasirani ATLAS bi trebalo da bez većih problema savlada LAVOVE 063.
>>> Do kraja regularnog dela šampionata prve muške odbojkaške lige ostalo je još samo jedno kolo. Juče su već odigrana dva susreta, a u današnja preostala tri snage će odmeriti: Budućnost – Ribnica, Budvanska Rivijera – Smederevo i Bambi Mladi Radnik – Putevi. Prema prognozama stručnjaka u krug glavnih favorita za titulu spadaju Vojvodina, Crvena Zvezda i Budućnost. Plej – of startuje već narednog vikenda.
favorita za titulu spadaju Vojvodina, Crvena Zvezda i Budućnost. Plej – of startuje već narednog vikenda.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…