Rukometna reprezentacija SCG večeras na prvenstvu sveta igra odčučujući meč za plasman u polufinale. Protivnik “plavih” je selekcija Hrvatske, aktuelni svetski i olimpijski šampion, za koju neće nastupiti dva njihova najbolja igrača Balić i Metličić. Pobeda i remi našem timu obezbeđuju plasman u polufinale bez obzira na ishode ostalih mečeva, a ukoliko izgube, naši reprezentativci će među četiri najbolje ekipe samo u slučaju nerešenog rezultata na susretu Norveška – Španija. Utakmica SCG – Hrvatska počinje u 18 i 15, uz direktav tv prenos.

Večeras su na programu preostalih pet mečeva 13. pretposlednjeg kola košarkaške Evrolige. U madridskom derbiju snage će odmeriti Estudijantes i Real, Klimamio u Bolonji dočekuje poljski Prokom Trefl, dok se u Tel Avivu sastaju Makabi i slovenačka Olimpija. Beneton bi trebalo da bez većih problema savlada francuski Po Ortez, dok će neuporedivo teže biti Panatinaikosu, koji na svom parketu dočekuje Ulker iz Istambula.

U poslednjem susretu 22. kola italijanske fudbalske serije A, Bolonja na svom “Renato Dal Ara” stadionu dočekuje ekipu Parme. Oba tima pružaju odlične partije u poslednje vreme, a mala prednost je na strani domaćih zbog činjenice da su u poslednjih šest kola izborili četiri trijumfa i dva remija, a minulog vikenda pobedili su šampiona Italije, ekipu Milana, na njegovom stadionu. Ove večeri, na Pirinejskom poluostrvu igra se jedan meč četvrfinala Kupa Kralja, a snage će odmeriti drugoligaš Valjadolid i najbolji tim pokrajine Baskija, Atletik Bilbao.

Na svetskom skijaškom prvesntvu , u italijanskom zimskom centru Bormio danas se vozi muška kombinacija. U ovoj sezoni ponovo blista Amerikanac Bode Miler, koji je sa 1093 boda prvi u generalnom plasmanu svetskog Kupa. Iza njega slede dva Austrijanca – Benjamin Rajh i legendarni Herman Majer. Do kraja šampionata, 13. marta, ostalo je još deset trka, u zimskim centrima u Nemačkoj, Sloveniji, Austriji i Norveškoj.

Na NBA parketima četvrtak je dan kada se po pravilu igra najmanje utakmica. Ove noći na parket će izaći svega šest ekipa, ali će naši ljubitelji košarke imati priliku da vide čak četiri naša internacionalca. Los Anđeles Klipersi, sa Markom Jarićem i Željkom Rebračom gostuju u Memfisu. Divčevi Lejkersi ugostiće najbolju ekipu lige – San Antonio Sparse, koja predvođena Timom Dankanom u dosadašnjih 47 utakmica ima čak 37 pobeda. Aleksandar Pavlović i njegovi Klivlend Kavalirsi gostuju na Floridi, najbolje plasiranom timu Istočne konferencije, Majami Hitu, za koje u ovoj sezoni blista Šejkil O” Nil.
, najbolje plasiranom timu Istočne konferencije, Majami Hitu, za koje u ovoj sezoni blista Šejkil O” Nil.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…