APOTEKA “7.JULI” U ULICI VUKA KARADŽIĆA BR.4

Sneg slabijeg intenziteta pada u južnim i centralnim delovima Srbije, dok sneg na Kopaoniku, praćen jakim vetrom, stvara smetove visine i više od metra na delu puta od Rendara do Jarma, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije i Crne Gore. Na području cele Srbije obavezna je zimska oprema. Na magistralnim putevima u nižim predelima ima snega na kolovozu od jedan do tri centimetara zbog čega je saobraćaj usporen. Na svim regionalnim putevima, posebno onim koji vode u više predele i ka zimskim turističkim centrima, saobraćaj je otežan zbog utabanog snega u visini od pet do 10 centimetara i mestimično leda na kolovozu.

>>> Zbog snežnih nanosa za sve vrste vozila neprohodni su putevi Bor-Žagubica preko Crnog Vrha, deonica Majdanpek-Žagubica i Nikšić-Šavnik-Žabljak. U Crnoj Gori kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na putevima Plužine-Šćepan Polje, Podgorica-Petrovac-Bar i Podgorica-Cetinje-Budva. Na magistralnom putu Kolašin-Podgorica, kod Međurečja, saobraćaj se odvija usporeno samo jednom kolovoznom trakom naizmenično. Upotreba lanaca obavezna je na putevima ka zimskim turističkim centrima – Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Debelom Brdu, Vlasini, Divčibarama, kao i na većini puteva u Crnoj Gori.

>>> Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje ka Kopaoniku, Goču, Tari, preko Iriškog Venca, Kadinjače, Debelog Brda, Bukova, Divčibara, na regionalnnim putevima u planinskim predelima područja Ivanjice, Raške, Novog Pazara, Peštera, Vranja, kao i na svim putevima u Timočkoj i Negotinskoj krajini. Na magistralnom putu M-1, deonica između Bujanovca i Preševa, zbog radova je saobraćaj usporen i mogući su petnaestominutni zastoji. Polu-autoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusemeravaju na stari put.

U BIOSKOPU CENTRAL SE PRIKAZUJE AMERIČKI DEČIJI FILM “NEVIĐENI” U 17:30h I OD 31.01. DO 02.02. 2005. GODINE “DNEVNIK BRIDŽIT DŽONS II” U 20h. CENA KARTE ZA OBE PROJEKCIJE JE 120,00 DINARA. U SREDU 02.02.05″.GOD. U VELIKOJ SALI DOMA KULTURE U 20h KONCERT GRUPE LEGENDE. CENA KARTE 250,00 I 300,00 DINARA.

PREMIJERA PREDSTAVE “PAZARNI DAN” “POZORIŠTE MALA SCENA” DOM KULTURE, ČETVRTAK 10. FEBRUAR U 20h. REPRIZA U PETAK 11. FEBRUARA U 20h

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…