Skupštinski saziv očigledno ne želi da postupi po dopisu ministarstva i želi da se sudi, ali je pitanje sa kime. DSS ne želi da ušestvuje u tome i mi ćemo biti opozicija i videćemo šta će se dalje dešavato, saopštio je danas novinarima Zoran Matić podpredsednik OO DSS i dodao da ako Ustavni sud bude ocenio da je sve dobro, mi ćemo se vratiti u Skupštinu, ali kao opozicija. Analizirajući 100 dana gradske vlade Matić je istakao da je Nova Srbija na velika vrata vratila SPS što je po njegovoj oceni loše za Valjevo. Nova Srbija sa 7 + 2 odbornika ima vlast, predsednik Tomić je izabran bez spora, a sa potpredsenikom Opštine, predsednikom Skupštine, načelnikom Uprave i afinitetima prema najjačim državnim preduzećima preuzimaju veći deo vlasti i odgovornosti.
Matić smatra da sadašnja gradska vlast nema dugoročnu strategiju rešavanja problema u gradu, dok je šef odborničke grupe DSS Slavoljub Perišić povodom glasina da će DSS podržati ovu vladu izjavio da je određenih kontakata bilo sa Novom Srbijom, ali više neformalnog karaktera.
Na kraju konferencije Zoran Matić je još postavio i pitanje zašto se žurilo sa promenama UO u 20 preduzeća i zašto se nije čekala odluka Ministarstva i Ustavnog suda. itanje zašto se žurilo sa promenama UO u 20 preduzeća i zašto se nije čekala odluka Ministarstva i Ustavnog suda.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…