Izgradnja fabrike aparata za domaćinstvo nije značajna samo zbog toga što će zaposliti zadovoljavajući broj radnika, već zato što za cilj ima podizanje radne kulture kod garađana Valjeva, saopštio je na današnjoj konferenciji dr. Jovan tomić predsednik Opštine Valjevo. Pored ovoga jasno je precizirana ozbiljnost kojom su je slovenačka firma “ Gorenje “ pristupila izgradnji, uz podsećanje na izvozne kapacitete ove firme koji se prostiru na oko 70 zemanja sveta.

Vesna Mirković načelnik Odeljenja za urbanizam i imovinskopravne odnose je ovim povodom objasnila da je neophodna zajedničko angažovanje na polju infrastrukture, što podrazumeva najpre izgradnju saobraćajnice, parkinga. Važan podatak za fabriku koja bi trebala da zaposli značajan broj ljudi jeste da će se postavljanje obavljati fazno.

Radi što skorijeg postavljanja i završetka gradnje u određenim rokovima, kolege iz Slovenije su insistirale da se što pre izvrši primopredaja zemljišta, nagalasila je na konferenciji Milena Pavlović načelnik Opštinske uprave Valjevo.

Vrednost celokupne investicije, po rečima dr. Tomića iznosi 12.000.000 evra, a očekuje se postavljenja kamena temeljca do avgusta, ako se ima u vidu, da je projekat 80 odsto urađen. evra, a očekuje se postavljenja kamena temeljca do avgusta, ako se ima u vidu, da je projekat 80 odsto urađen. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…