U Srbiji i Crnoj Gori sutra ujutru ce biti pretežno vedro, dok ce se pre podne u severnim, a krajem dana i tokom noci u vecem delu zemlje povecati oblacnost, uz mestimicnu kišu. Padavine ce biti uglavnom slabog intenziteta, dok ce na primorju biti pretežno suncano. Duvace slab, zapadni i jugozapadni vetar, a posle podne i krajem dana pojacan severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura bice se od minus cetiri do cetiri stepena, na primorju od tri do sedam, a najviša dnevna od sedam do 12, na primorju od 13 do 16 stepeni Celzijusa.

U Beogradu pre podne biti malo do umereno oblacno, dok ce posle podne i krajem dana doci do povecanja oblacnosti, povremeno sa slabom kišom. Duvace slab zapadni i jugozapadni vetar, a krajem dana severozapadni vetar. Jutarnja temperatura ce biti oko cetiri, a najviša dnevna oko 10 stepeni Celzijusa.

Na severu Crne Gore sutra ujutru ce biti mestimicno maglovito, dok ce tokom dana biti malo i umereno oblacno i suvo vreme, na primorju uglavnom suncano. Vetar slab i umeren zapadni. Jutarnja temperatura ce biti oko minus cetiri na severu, a na jugu od tri do sedam stepeni. Najviša dnevna ce biti oko šest na severu, a na jugu od 13 do 16 stepeni. ru, a na jugu od tri do sedam stepeni. Najviša dnevna ce biti oko šest na severu, a na jugu od 13 do 16 stepeni. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…