Prema poslednjim zvaničnim podacima, najmanje 4.658 ljudi je poginulo u južnoj Aziji, u naletu talasa cunami, izazvanog najjačim zemljotresom u svetu u poslednjih 40 godina.

Albanac Ljirim Jakupi, koji je u petak učestvovao u vatrenom okršaju sa makedonskom policijom nedaleko od Tetova, nije ranjen i nalazi se u američkoj bazi Bondstil na Kosovu i Metohiji, izjavio je predsednik Koordinacionog centra Nebojša Čović.

Narodna kancelarija predsednika Srbije Borisa Tadića pozvala je danas direktora Kosovske energetske korporacije [KEK] Džona Ešlija da odmah uključi struju srpskom stanovništvu u Lapljem Selu, Čaglavici i Preocima, jer je obezbedila od donatora sredstva za isplatu njihovog duga.

Meštani Čaglavice, Lapljeg Sela i Preoca, srpskih sela na centralnom Kosmetu koja su već 17. dana bez struje, najavili su da će sutra održati protestni skup u Lapljem Selu, sa početkom u 11 sati

Naftna industrija Srbije saopštila je da je preduzela vanredne mere za snabdevanje benzinskih stanica NIS-Jugopetrola i NIS-Naftagas prometa.

br />

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…