Grand prix na 10-oj jubilarnoj dodeli nagrada za najkvalitetnije i najuspešnije softversko rešenje u oblasti informacionih sistema u zdravstvu dobilo je preduzeće Max digital iz Valjeva.

Primenom svetskih standarda Daikom 3 i HAER 7 protokola zaokruženo je i ponuđeno kompletno ređenje u komunikaciji podacima u medicini,a koje je opet znatno jeftinije od nekih svetskih.
Milan

Razlog zašto se najviše radi na radiološkom informacionom sistemu je i taj što takvi sistemi podrazumevaju mnoštvo modaliteta

Milan

Na desetine ZC i Domova zdravlja u Srbiji ima implementirana rešenja Max digitala kao parcijalna ili kompletna rešenja, a među najvažnije projekte g.-din Babić ističe radiološki sistem na VMA u Beogradu, u institutu za plućne boolesti u Sremskoj Kamenici, u toku je implementacija sistema u bolnici u Meljinama, poseban značaj ima KBC u Kragujevcu.
Milan

U septembru mesecu odbranjena je magistarska teza dr Lazarević iz Kragujevca o radiološko -informacionom sistemu tako da je i to svojevrsna naučna potvrda onoga što Max digital primeljuje u praksi loško -informacionom sistemu tako da je i to svojevrsna naučna potvrda onoga što Max digital primeljuje u praksi@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…