Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković počinje dvodnevnu posetu Albaniji. Poseta je usledila na poziv ministra spoljnih poslova Albanije Kastriota Isljamija i prva je zvanična bilateralna poseta jednog šefa diplomatije SCG Albaniji od obnavljanja diplomatskih odnosa dve zemlje u januaru 2001.
Kako je najavljeno u Beogradu, Isljami i Drašković će razgovarati o situaciji u regionu, posebno na Kosovu, i evropskim i evroatlantskim integracionim procesima.Specijalno tužilaštvo pokreće istragu o otkrivanju identiteta Luke Pejovića, osumnjičenog za ubistvo Slavka
Ćuruvije. Pozivajući se na izvor u Tuzilaštvu, “Nedeljni telegraf” u sredu piše da je nezvanično saznao da su Specijalno tužilaštvo i Uprava za borbu protiv organizovanog kriminala pokrenuli istragu protiv osoba koje su otkrile identitet pokojnog Pejovića.

Okružno javno tužilaštvo navodi da je, zbog incidenta koji je Cimpl imao sa automobilom iz pratnje predsednika Srbije Borisa Tadića, odnosno posle svestranog analiziranja svih dokaza, konstatovano da u konkretnom slučaju nema osnova za pokretanje krivičnog postupka.

Parafiranjem sporazuma o tekstilu, Srbija će na tržište EU moći da izvozi bez ograničenja i carina. Prema najavama potpredsednika Vlade Srbije Miroljuba Labusa, Ugovor o tekstilu biće potpisan ove nedelje, ratifikovan u januaru naredne godine, a njegova primena treba da počene najkasnije u martu 2005.

lje, ratifikovan u januaru naredne godine, a njegova primena treba da počene najkasnije u martu 2005.

@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…