U cilju iskazivanja mladih talenata i njihovog za početnike značajnog osećaja za umetnost u muzici, u organizaciji internacionalnog umetničkog studija “ Radovan Trnavac- Mića “ održan je festival pod nazivom “ Dečija umetnost “. Na festivalu su svoje umeće pokazati osnovci Valjevskog kraja iz oblasti likovnog, literarnog i muzičkog stvaralaštva.

Učesnici osnovnih škola kao što su Mina Vučićević, Nikola Zdravković, Filip Filipović, Aleksandra Tomić i drugi, predstavili su se na klaviru i violini delima Vivaldija, Čajkovskog i drugih.

Po tri najbolja rada u svakoj od konkurencija ovog puta biraće slikarka Natalija Boženova – Rusija, Josif Vidojković i novinar Slađana Vasiljević, profesor muzike Dragan Vasiljević, solistkinja i kantautorka Jelena Kovačević i novinar Budo Novović, profesor književnosti Milena Petrović, mlada pesnikinja Biljana Stojić i novinar Rada Filipović. Današnja manifestacija posvećena mladim talentima se nastavlja izložbom njihovih slika i crteža sa početkom u 18 h u internacionalnom studiju. na mladim talentima se nastavlja izložbom njihovih slika i crteža sa početkom u 18 h u internacionalnom studiju. @@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…