Informacija o poslednjem odobrenom povećanju cena vode i kanalizacije pedočena je članovima opštinskog veća na današnjem zasedanju. Tom prilikom je dierktor vodovoda izneo podatak da je gubitak ovog preduzeće za prvih 6 meseci oko 12 miliona zbog nerealizacije planiranih investicija , te da bi bila potrebna korekcija u smislu povećanja cena za 35 % kako bi se pokrili rashodi.
JKP Valjevo je u protekloj grejnoj sezoni takođe imalo gubitak od od blizu 5 miliona dinara zbog povećane cene energenata, a poslednje povećanje cena bilo je 1. jula ove godine.
Na osnovu zahteva članova veća EDS je dostavila izveštaj o stanju elektroenergetskim objektima na teritoriji Opštine Valjevo. U izveštaju se između ostalog navodi da su nakon oštećenja elektroenergetskih objekata posle nevremena u novembru mesecu svi objekti vraćeni u funkciju. Na pitanje da li se oštećenja na elektromreži mogu na neki način eliminisati, direktor EDS je izneo podatke da je nemoguće obezbediti rastojanje dalekovoda i niskonaponske mreže raskresivanjem rastinja kojim se obezbeđuje zakonski koridor zbog imovinsko pravnih odnosa.
Na današnjoj sednici Opštinskog veća razmatrana je izmena idopuna programa robnih rezervi Opštine Valjevo za 2004. godinu joj sednici Opštinskog veća razmatrana je izmena idopuna programa robnih rezervi Opštine Valjevo za 2004. godinu@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…