Tokom proteklog vikenda u Kragujevcu održano je prvo kolo prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, na kome je učestvovalo 370 plivača iz 24 kluba. Plivački klub “Valis” je predstavljalo 14 plivača predvođenih trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem.
Najuspešnija takmičarka “Valisa” je bila Maša Cvetković koja je u disciplini 800m slobodno stigla do titule najbolje plivačice centralne Srbije i u kategoriji mlađih juniorki i u apsolutnoj kategoriji.

U disciplini 200m slobodno je bila najbolja u kategoriji mlađih juniorki, dok je u apsolutnoj kategoriji u istoj disciplini stigla do srebra. U trci na 50m slobodno Maša Cvetković je osvojila bronzanu medalju u kategoriji mlađih juniorki. Titulu najbolje plivačice centralne Srbije je osvojila i Anja Radojević u disciplini 200m leđno.

Do dve titule vicešampionke centralne Srbije je stigla Nađa Lazarević u disciplinama 800m slobodno i 400m mešovito. Do srebra je stigla i ženska štafeta u sastavu: Radojević, Lazarević, Terzić i Cvetković.
Na treće mesto u disciplini 50m leđno u kategoriji pionira se plasirao Andrej Milivojević.  Dve bronzane medalje u kategoriji kadetkinja je osvojila Andrijana Marić i to u disciplinama 200m leđno i 100m prsno.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …