U prvoj utakmici polufinala Кupa Srbije za odbojkašice, odigranoj juče u Hali sportova Lajkovac, Železničar je pobedio TENT sa 3:0, po setovima 25-14, 26-24 i 25-23. Želja je stekao veliku prednost pred revanš meč, koji je planiran za 16. februar u Obrenovcu.

Lajkovačke odbojkašice su potpuno dominirale u prvom setu, da bi u naredna dva Obrenovčanke pružile ozbiljniji otpor, ali nedovoljan da spreče ubedljivu pobedu Železničara. Igrač utakmice je bila Ana Bjelica koja je, osim reprezentativnog kvaliteta, u ekipu unela i dodatnu pozitivnu energiju.

Bjelica je osvojila 23 poena, Batinić 9, Savić 8, Кutlešić 7, Mirosavljević 6 i Perović 4. Statistički gledano, poeni iz napada stvorili su najveću razliku u sinoćnoj pobedi.

Drugi polufinalni duel započeo je pobedom Uba u Staroj Pazovi sa 3:1, koji je opravdao ulogu favorita.

Po propozicijama Кupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …