Štab za vanredne situacije grada Valjeva, na telefonskoj sednici održanoj 02.07.2020. godine, doneo je obavezujuće zaključak za pojedince, preduzetnike, pravna lica i inspekcijske službe.
Gradske inspekcijske službe u skladu nalogom Gradonačelnika grada Valjeva i rešenjem načelnice gradske uprave vršile su službene savetodavne posete i inspekcijske kontrole sprovođenja obavezujućih protivepidemijskih mera od 03.07 -05.07.2020. i utvrdile:
Кomunalna inspekcija je u inspekcijskim kontrolama benzinskih stanica i trgovinskih objekata kao i objekata u “STOP ŠOPU ” utvrdila određene nedostatke, izrekla usmene opemene odgovornim licima i podelila flajere sa zaknjučcima štaba.
Prosvetna inspekcija je u službenoj savetodavnoj poseti u PU “Milica Nožica” utvrdila da se obavezujuće mere dosledno primenjuju i sprovode.
Saobraćajna inspekcija je u službenim savetodavnim posetama- dispečerskim centrima udruženja taksista ukazala na zaključak Štaba i vršila nadzor u taksi vozilima i gradskom i prigradskom prevozu i utvrdila da se obavezujuće protivepidemijske mere sprovode.
Turistička inspekcija je u službenim savetodavnim posetama ugostiteljima predočila obavezujuće zaključke Štaba .

GRADSКE INSPEКCIJSКE SLUŽBE ĆE NASTAVITI SVAКODNEVNI INSPEКCIJSКI NADZOR PO ZAКLJUČКU ŠTABA.
Od danas inspekcijsku kontrolu sprovođenja protiv epidemijskih mera objekata pod sanitarnim nadzorom (objekti javnog saobraćaja, frizerski saloni, kozmetički saloni, saloni lepote, teretane, fitnes centri, prodavnice, megamarketi, tržni centri, ugostiteljski objekt i- kafići, kafeterije, picerije, pekare, poslastičarnice, restorani, kafane, objekti brze hrane, predškolske ustanove..) vršiće i sanitarna inspekcija MZ.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …