STANKO JEŠIĆ (1955-2020)
Stanko Ješić (65) diplomirani politikolog, vlasnik kompanije “Vega”, preminuo je noćas u KBC “Dragiša Mišović” u Beogradu gde se nalazio na lečenju od korona virusa.
Rođen je 29.01.1955. u Osečenici, mestu nadomak Valjeva, od oca Dragiše i majke Savke, kao šesto dete od sedmoro u porodici. Završio je O. Š “Miša Dudić” i srednju Tehničku školu u Valjevu. Nakon toga upisuje i završava Fakultet političkih nauka u Beogradu. Stanko Ješić je kompaniju “Vega”, koja se bavi prometom lekova na veliko i malo, koja je stekla ugled u Srbiji, ali i van zemlje, osnovao 1992. godine, čiji je bio predsednik i koju je uspešno vodio 28 godina. Stanko Ješić će ostati upamćen kao veliki dobrotvor, koji je finansijski pomagao uspešne učenike i studenta, brojne kulturne i umetničke manifestacije u gradu, kao i sportske klubove.  Stanko Ješić je bio član Socijalističke partije Srbije, bio je višegodišnji predsednik valjevskih socijalista.

——————————————————————-
Vladimir Ladavec – Vladika (1938-2020)

Danas je u Valjevu preminuo Vladimir Ladavec, Vladika. Ladavec je bio predsednik Nadzornog odbora JKP Vodovod Valjevo, član Izvršnog odbora GO SPS Valjevo. Ladavec će ostati upamćen kao golman FK Budućnost, višegodišnji direktor Stefil kompanije, nekadašnji predsednik Privredne komore, član tima Vlade Republike Srbije za privredni oporavak.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …